Bli medlem

Medlemsavgiften är 400 kr för år 2019 (525 kr för utlandsboende) och den inkluderar tidningen Rikstäcket som delas ut 4 gånger per år samt tillgång till medlemssidorna på vår hemsida och möjlighet att gå på kurser och retreater  arrangerade av föreningen.

Vill du prova på medlemsskap i vår förening, så har du möjlighet nu

Medlemsavgift juli-dec 2019 200 SEK och för medlemmar i utlandet 270 SEK. Du får höst- och vintertidningarna och tillgång bl.a. medlemsavdelningen.

Utöver kurserna  för våra medlemmar anordnas det en hel del annat förknippat med kviltning. Föreningen har 84 st lokalgrupper utspridda över hela Sverige och vi hjälper gärna till om du skulle vilja kontakta dem!

Om ni är flera personer i samma hushåll som önskar bli medlemmar betalar man 150 kr/pers utöver den första medlemmen. Endast en tidning per familj delas ut. Förutom namn och adress skriver man ”familjemedlem” vid betalning.

Du blir medlem genom att betala med ditt kort på Payson. Det går snabbt och samtidigt får vi information om din mailadress, som vi behöver för att ge dig inloggning på hemsidan. Använd inte tjänsten Betalning med PaysonGaranti, eftersom det inte är varor som vi säljer

Du kan också betala till vårt bankgiro 5453-1637, men vi föredrar Paysonbetalning. Om du betalar till vårt bankgiro, vill vi gärna att du samtidigt skickar mail till kassoren@rikstacket.se, så får vi din mailadress och du får snabbare inloggning till hemsidan.

Glöm inte att ange namn, adress och mailadress, så vi vet vem som blivit medlem.

 

Medlemskap i RikstäcketSvara