Kviltretreat i Norrköping

Kviltretreat i Norrköping

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 22/09/2017 - 24/09/2017
00:00

Plats
Husqvarna Tyger och Symaskiner

Kategorier


trad

Välkommen på kviltretreat med Rikstäcket i centrala Norrköping! Helgen 22–24 september 2017 syr vi tillsammans i butiken Husqvarna Tyger och Symaskiner i Norrköping.

Butiken Husqvarna Tyger och Symaskiner ligger centralt i Norrköping, på en gata med flera andra spännande butiker. Vi syr i den stora kurslokalen och har möjlighet att handla tyg, tråd och annat från butikens stora utbud även efter butikens öppettider. Vi sover på Scandic Norrköping City, som ligger cirka tio minuters promenad från butiken. Alla måltider ingår i priset. Vi startar med fika på fredagseftermiddagen den 22 september och avslutar med fika på söndagseftermiddagen den 24 september. Middag på fredag kväll och luncherna på lördag och söndag äter vi i butiken. Vi gör själva fika i kurslokalen och på lördagskvällen äter vi tillsammans på en närliggande restaurang.

Du syr vad du själv vill och så länge du orkar om kvällarna. Ta med dina UFO:s (oavslutade projekt) eller projekt som du vill ha hjälp med. Vi kommer att inspirera dig med ett par demonstrationer under helgen. Det är korta projekt som du kan sy på ett par timmar, men du väljer själv om du vill göra dem. Om du själv har något du vill tipsa om eller visa så är du hjärtligt välkommen att göra det! Vi lär av varandra.

Du bor i antingen dubbelrum eller enkelrum med dusch och toalett och äter frukost på hotellet.

Priset för kviltretreaten med boende och alla måltider är 2050 kronor i dubbelrum och 2550 i enkelrum.

Om du bor i närheten och inte vill sova över men ändå vara med så är priset 1350 kronor. Då ingår alla måltider utom frukost.

Om du inte är medlem är du välkommen att delta i mån av plats. Priset är då 400 kronor mer än de priser som anges här.

Läs mer om butiken på http://www.husqvarnatyger.se/ och om hotellet på https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/norrkoping/scandic-norrkoping-city. Observera att du inte ska boka hotellet själv, utan att vi gör en gruppbokning.

Om du har frågor kan du kontakta Anja Pudas Jonson på mejl anja@rikstacket.se eller telefon 013-27 31 27 kvällstid. Från mitten av juli gäller mejl eller telefon 0768-18 80 12.

Välkommen till en mysig kvilthelg, vi ser fram emot att få sy tillsammans med dig!

 

Sista anmälningsdag är 1 augusti 2017. Din anmälan är bindande.

— Kviltretreaten är fullbokad och vi tar inte emot fler anmälningar. —

Bookings

Bokningen är stängd för denna kurs.