Kviltretreat i Edsåsdalen utanför Åre

Kviltretreat i Edsåsdalen utanför Åre

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 22/09/2017 - 24/09/2017
00:00

Plats
Edsåsdalen

Kategorier


142.jpg

Välkommen på kviltretreat med Rikstäcket i Edsåsdalen utanför Åre! Helgen 22–24 september 2017 syr vi tillsammans med utsikt över fjällvärlden.

Edsåsdalen är en populär fjällstation som man inte måste åka skidor för att besöka. Här är underbart vackert på hösten med fjällvärldens alla höstfärger. Vi kommer att bo på Köjagården, som är huvudbyggnaden.

Alla måltider ingår i priset. Vi startar med fika på fredagseftermiddagen den 22 september och avslutar med fika på söndagseftermiddagen den 24 september. Däremellan serveras vi tvårättersmiddag, frukost, lunch och eftermiddagsfika i matsalen. Om du vill ta en paus från sömnaden finns bastu och pool, så ta med baddräkten.

Du syr vad du själv vill och så länge du orkar om kvällarna. Ta med dina UFO:s (oavslutade projekt) eller projekt som du vill ha hjälp med. Vi kommer att inspirera dig med ett par demonstrationer under helgen. Det är korta projekt som du kan sy på ett par timmar, men du väljer själv om du vill göra dem. Om du själv har något du vill tipsa om eller visa så är du hjärtligt välkommen att göra det! Vi lär av varandra.

Om du behöver tyg, tråd eller annat kan du handla av tygbutiken Mariannes Quiltbod som kommer att finnas på plats med ett urval från butiken i Brunflo. Om du vill beställa något i förväg kan du ringa Marianne på 070-512 27 45 så får du det levererat till retreaten.

Du bor i antingen dubbelrum eller enkelrum med dusch och toalett.

Priset för kviltretreaten med boende och alla måltider är 2350 kronor i dubbelrum och 2650 i enkelrum.

Om du inte är medlem är du välkommen att delta i mån av plats. Priset är då 400 kronor mer än de priser som anges här.

Läs mer om Edsåsdalen och hur du hittar dit på www.edsasdalen.se

Om du har frågor kan du kontakta Ulla Romild på mejl ulla@rikstacket.se eller telefon 073-842 55 68, eller Anja Pudas Jonson på mejl anja@rikstacket.se eller telefon 013-27 31 27 kvällstid.

Välkommen till en mysig kvilthelg, vi ser fram emot att få sy tillsammans med dig!

 

Sista anmälningsdag är 1 augusti 2017. Din anmälan är bindande.

 

— Kviltretreaten är inställd och vi tar inte emot fler anmälningar. —

Bookings

Bokningen är stängd för denna kurs.