Klassiska block i två storlekar The Riley Blake Block Challenge

Beskrivningen till det klassiska Churn Dash blocket har Amy Smart med bloggen Diary of Quilter gjort.. Du hittar beskrivningen om du klickar på bilden ovan.

Louise Erickson med bloggen Citrus and Mint har gjort beskrivning till Log cabin blocket. Du får beskrivning både till det gulliga 6 inch blocket och det stora 12 inch blocket om du klickar på bilden ovan

 

Bev med bloggen Flamingotoes har gjort beskrivningen till Friendship Star Klicka på bilden så kommer du till beskrivningen.

Amy med bloggen Diary of a Quilter har gjort beskrivningen till Economy Block. Du hittar beskrivningen om du klickar på bilden.

 

Christopher med bloggen The Tatooed Quilter har gjort beskrivning till den klassiska niorutan. Du hittar hans beskrivning om du klickar på bilden av blocket.

 

 

Melissa med bloggen Polka Dot Chair visar sin beskrivning till det populära Shoo Fly blocket. Du hittar instruktionen om du klickar på bilden ovan.

Det är Amy med bloggen Diary of a Quilter som har gjort instruktionen till hur du syr den klassiska stjärnan. Du hittar beskrivningen om du klickar på bilden. Det finns också en tabell med mått på olika storlekar till stjärnorna. Tabellen ser du nedan i pdf-filen.

Sawtooth Star Quilt Block Size chart

 

Amanda med bloggen Materialquilts har gjort beskrivningen till blocket Bear Paw Björntass. Du hittar beskrivningen om du klickar på bilden.

 

Melanie med bloggen Hello Melly Design har gjort beskrivningen till blocket Maple Star. Du hittar beskrivningen om du klickar på bilden.

 

Elea med bloggen Elea Lutz Design har gjort beskrivningen till blocket Bow Tie Rosett blocket. Du hittar beskrivningen om du klickar på bilden ovan.

 

Amanda från Jedi Craft Girl har gjort beskrivningen till Pin Wheel blocket. Du hittar beskrivningen om du klickar på bilden ovan

 

Lönnbladsblocket är det tolfte och  sista blocket  i denna Quilt Along. Det är Amy med bloggen Diary of a Quilter som gjort beskrivningen.

Du hittar den om du klickar på bilden ovan

Här kan du se hur Amy med bloggen Diary of a Quilter har valt att sy ihop sina block