Klicka på bilderna för att komma till bloggarna eller hemsidorna

 

Fria tyglar

Fria Tyglar är en grupp av sex kviltare från västkusten. På bloggen skriver man om sina olika textila projekt och ofta spännande utmaningar.

 

Taktil Textil

Anita Fors, en kviltare från Göteborg har bloggen Taktil Textil, där Anita skriver om sina kviltar och också om sin andra stora hobby stickning.

 

 

Majas Paradis

Maria skriver dagligen om sina äventyr med sina lappar. Hon älskar att sy av rester och bloggen är mycket underhållande att följa.

 

Bambi syr

Eva i Varberg delar glatt med sig av sin förtjusning över att sy med sina rester.

Det händer alltid något som man kan bli inspirerad av när man besöker hennes blog.

Bussler och Bussler

Maria Bussler visar bilder på vackra lapptäcken, som hon har kviltat åt kunder. Många godsaker att gotta sig med.

 

 

Kviltstina

Kviltstina  bor i Piteå och har sytt lappteknik sedan 80- talet. Hennes blog har mycket vackra bilder och och en del sömnadsbeskrivningar.

 

PicMonkey Collage_6

Karin, som bor i Oxie i Skåne, skriver  inspirerande på sin blog Eliot syr om sina många kviltningsprojekt och om sina tre katter.

 

Lenas Syrum

Lena, som bor i Kungsängen har en blog , som är mycket inspirerande med vackra lapptäcksarbeten.

Hill Valley Quilter

Britt-Ingers blog, där hon skriver om bl.a. sina blog hops i quiltvärlden, där hon bl.a.deltager tillsammans med andra kviltare från hela quiltvärlden .

Hjärtekviltarna

En trevlig hemsida med mycket att bli inspirererad av. Det finns också en tips och trix sida, som innehåller mycket som man kan ha nytta av.

Syfröjd

Gudrun på Hönö syr verkligen av hjärtans lust och det är en härlig blog att besöka!!!

Veriquilt

Vera som bor i Uppsala, har kviltning som sin stora hobby. Vera syr mycket artquilt och hennes blog är spännande att följa.

Inga

Ingrid, är från Norge, men som nu  bor i Malmö, syr många olika saker och testar gärna nytt. Hon har deltagit i många amerikanska blog hops och hennes blog är trevligt att följa.

Öresundsquiltarna

 

Öresundsquiltarna är en stor förening i i Malmö med f.n. 140 medlemmar. På bloggen finns  bl.a bilder från de månatliga sammankomsterna, utfärder, kurser och annat som kan inspirera.

 

ka du sei

Solveig från Kristiansund låter oss följa med på hennes äventyr med tyger och lappar.

 

Ullas quiltworld

Ulla från Finland har de mest fantastiska saker som hon sytt av lappar. Hennes stil är likt den som man kan se i japanska kviltböcker. Hon har många sybeskrivningar och mönster som hon delar med sig. 

 

Squirrel do sew

 

Lotta, ägare till bloggen, skriver om sina sömnadsäventyr, som också innefattar maskinbroderi. Hon har många tips och trix på sin blog.

 

Gunilla Sytanten

Gunilla syr många både små och stora arbeten och sedan jobbar hon mycket med att minska storleken på sin hög av UFON.

Diane´s Quilting Service

Diane, som kommer från USA, kviltar på sin longarmsmaskin till andra, men gör en hel del spännande och intressanta projekt för att tänja på sin kreativitet och för att utveckla sin hobby. En intressant blog att besöka.

Quilt Studio 22

Margreth från Östersund som har bloggen är verkligen intressant att följa. Hennes arbeten är moderna och figurativa.