Gratis Sy tillsammans, Quilt Along och eller BOM

I början av året startar många projekt där delar presenteras med jämna mellanrum. Här är några gratisprojekt som löper över några månader eller hela året.


Först ut är är de här tulpanblocken från Porch Swing Quilts med Tiptoe Quilt Along. Klicka på bilden så kommer du till blogginlägget med presentationen.

Sy tillsammans pågår från 8 januari till 17 februari. Om du vill sy detta glöm inte sätt bokmärke, så du lätt hittar de olika inläggen eller abonnera på Bloglovin.

The Quilted Turtle har också ett sy tillsammans med ett täcke i modern stil, där man kan använda charms eller rester. Det börjar den 3 januari och pågår några veckor. Klicka på bilden så kommer du till blogginlägget. Du följer enklast genom att fylla i din mailadress, så får du mail om de olika stegen i sy tillsammans.

För dig som gillar sy stjärnor är denna sy tillsammans perfekt. Den pågår under fem månader med start i januari. Klicka på bilden så kommer du till Fort Worth Fabric Studios inlägg.

Fat Quarter Shop har ett sy tillsammans projekt som pågår under sex månader från januari. Det är gratis, men donera gärna fem dollar som går till ett barnhem i USA. Klicka på bilden så kan du se alla blocken.

Dione med bloggen Clever Chameleon Quilting har gjort mönster till färgglada björnar där du får en björn varje månad. Det är hennes variant av färgutmaningen 2018. Klicka på bilden så kommer du till Diones blogginlägg.

 

Vill du utmana dig själv med olika färger? Då skall du följa Jens utmaning. Klicka på bilden så kommer du till Jens inlägg.