European Meeting Patchwork firar 25 års jubileum

Visst hade det varit kul att uppleva jubiléet på i Alcase. Klicka på bilden ovan så kommer du till den engelska hemsidan för evenemanget.

Följ med någon av våra två annonsöret till Alsace och njut av allt det vackra och träffa kända kviltare från när och fjärran.

En resa går med buss hela vägen från Uppsala  till Colmar och tillbaka  med upptagningsorter i mellansverige för vidare färd till Göteborg och färjan till Kiel och söder över till målet för resan. Det är Högbergs buss som säljer denna resa.

 

Klicka på loggan ovanför bilden  eller på  bilden från Colmar så kommer du till Högbergs buss för information och bokning av resan.

På den andra resan flyger man från Arlanda eller Kastrup till Frankfurt. Där väntar en svensk buss med svensk chaufför  som tar resenärerna till Colmar och bussen är tillgänglig under hela vistelsen i Colmar. Det är BK Travel Solution som säljer denna resa.

Klicka på BK Travel Solutions logga eller på annonsen  nedan, så kommer du till information om resan och hur du bokar resan.