020b_thumb I dagens flöde kom denna nåldyna. Visst är den förtjusande? Gillar du att sy PP eller vill prova på , så är detta ett litet trevligt projekt.

Instruktionen är väldigt tydlig. Om du vill ha rätt ordning på dina hjulvingar, så skriver du färgerna på baksidan av pappret, annars blir det omvänd ordning.

På bilden nedan kan du se, vad som menas. På mönsterdelen längst ner står det Blue. Men man behöver naturligtvis inte sy ett färghjul, så plocka fram dina rester och sätt ihop till något vackert.

006Klicka på den översta bilden, så kommer du till instruktionen.

HÄR är mallen till nåldynan, Tänk på att skriva ut den till 100%. Jag har provat att sy upp nåldynan och gjorde följande iaktagelser.

Det var svårt att få ihop den färgordning som föreslogs, så min första nåldyna är inte i någon färgordning. Sedan slog jag ihop delarna 1 och 2, till en enda bit, dvs den som är grå på bilden. Även om det är väldigt fint, med de olika schatteringarna i färgerna, så rationaliserade jag dem också, till en enda tygbit, eftersom det är så små bitar och det blir fint ändå.

Ordningen på mallarna om du vill ha en färgvandring kan vara så här i stället om du börjar med blå  på del Foch går vidare

F>A>G>B>H>D>E>C  //Britt-Inger

 

Kommentering är avstängd.